Uitslagen 2023

Gelderland Good Food Kitchen Inspireert met Wrap Battle

Sportliefhebbers en culinaire avonturiers, opgelet! De Gelderland Good Food Kitchen Wrap Battle is aanwezig tijdens de Zevenheuvelentrail en Zevenheuvelenhike op zaterdag én zondag!  

Waarom plantaardig eten? Het is goed voor je gezondheid en ons klimaat. Maar we begrijpen dat het soms een uitdaging kan zijn om met alleen plantaardige ingrediënten simpel én smaakvol te eten. Daarom heeft GGFK de Wrap Battle bedacht, toegankelijk voor iedere bezoeker van de deelnemende sportevenementen (kinderen onder 10 jaar zijn welkom onder begeleiding).

 

Wat houdt de Wrap Battle in?

Tijdens de Wrap Battle wordt je uitgedaagd  om binnen slechts 10 minuten de lekkerste wrap te serveren, gebruikmakend van voorgesneden plantaardige ingrediënten. Het doel is niet alleen om de smaakpapillen te verwennen, maar ook om te inspireren. De Wrap Battle is niet alleen een smaakvolle belevenis, maar ook een kans om onze planeet en gezondheid te ondersteunen. Plantaardig eten is een duurzame keuze die een positieve impact heeft op onze wereld.

Dus kom langs, laat je creativiteit zien en geniet van een heerlijke plantaardige wrap. Samen maken we de wereld een stukje groener!