Uitslagen 2023

BEREIKBAARHEID

Locatie start & finish:
Museumpark Orientalis
Profetenlaan 2
6564BL Heilig Landstichting

Als organisator van grote evenementen kijken we altijd naar de impact van onze evenementen op de omgeving. De vervoersbewegingen van o.a. deelnemers spelen daar een grote rol in. We stimuleren dan ook altijd om met het openbaar vervoer (of de fiets) van en naar de start te komen. Om het je iets makkelijker te maken, hebben we hieronder een aantal zaken op een rijtje gezet, waaronder voordelige treinkaartjes vanuit de NS.

FIETS

Als je uit (de buurt van) Nijmegen komt, raden wij je aan om met de fiets te komen. Deze kun je deze stallen voor de hoofdingang van Museumpark Orientalis.

BUS

Neem lijn 5 vanaf station Nijmegen richting Groesbeek. Je kunt uitstappen bij halte 'Heiliglandstichting/Sionsweg'. Vanaf daar is het 5 minuten wandelen vanaf de start.

TREIN

Kom je met de trein, plan dan je reis op de NS Reisplanner. Je reist naar station Nijmegen, van waaruit het ca. 15 minuten fietsen is naar de start en finish in Museumpark Orientalis. Er zijn verschillende mogelijkheden om voordelig naar Nijmegen te komen rond de Zevenheuvelentrail en Zevenheuvelenhike. De twee belangrijkste:

NS Weekend Voordeel abonnement

40% korting in het weekend;
40% korting voor tot 3 medereizigers;
Elk moment opzegbaar (na eerste maand);
Geen saldo op OV-chipkaart nodig;
€2,20 per maand (exclusief kosten los ticket);
Klik hier voor meer info over het Weekend Voordeel abonnement

NS Groepsticket Daluren

Beschikbaar van 2 t/m 7 personen;
Het treinkaartje is een enkele reis;
De hoofdboeker moet de gehele treinreis aanwezig zijn;
De e-tickets van de groepsleden zijn persoonsgebonden en kunnen niet gewijzigd worden;
Vanaf €7,15 per persoon;
Klik hier voor meer info over het NS Groepsticket Daluren

PARKEREN

We moedigen het niet aan, maar mocht je toch met de auto moeten komen; in de directe omgeving van Museumpark Orientalis zijn verschillende parkeergelegenheden.