Uitslagen 2023

NK Trailrunning op 21 september 2024

Dit jaar vindt voor de tweede keer het NK Trailrunning plaats bij de Zevenheuvelentrail. Er is een NK korte trail op de 28 kilometer en een NK lange trail op de 60 kilometer.
Atleten met een wedstrijdlicentie van de Atletiekunie kunnen meestrijden om de Nederlandse titel bij de mannen senioren of vrouwen senioren.

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor het NK Trailrunning 2024

Inschrijfbepalingen

Deelname aan het NK Trailrunning staat open voor

  • Leden van de Atletiekunie met de Nederlandse nationaliteit en in het bezit van een Atletiekunie wedstrijdlicentie of een NK Trailrunning dag licentie
  • Leden van hardlopen.nl met de Nederlandse nationaliteit en in het bezit van een NK Trailrunning dag licentie

 

NK Trailrunning daglicentie

Voor het NK Trailrunning heb je een licentie of daglicentie van de Atletiekunie nodig. Als je geen wedstrijdlicentie van de Atletiekunie hebt, kun je een daglicentie kopen. Als lid van Atletiekunie of van hardlopen.nl kun je een eenmalige daglicentie afnemen waarmee je toe wordt gelaten tot de NK Trailrunning 2024. 

De kosten voor een NK Trailrunning dag licentie zijn voor leden van de Atletiekunie of betalende leden van hardlopen.nl € 10,-. De kosten voor een NK Trailrunning dag licentie zijn voor leden van hardlopen.nl met een gratis lidmaatschap € 20,-. 

Als je je wil inschrijven met een daglicentie dan moet je dit aangeven in de inschrijfmodule. Hierbij geef je ook aan of je wel of geen lid bent van de Atletiekunie of hardlopen.nl. Vervolgens wordt de daglicentie voor 10 euro (voor leden van de Atletiekunie en hardlopen.nl) of voor 20 euro (voor niet-leden) toegevoegd aan je inschrijving. Je betaalt direct bij inschrijving voor de daglicentie.

Nadat je het lidmaatschapsnummer hebt ingevoerd in de inschrijving, controleert de Atletiekunie of je ook echt een Atletiekunie of hardlopen.nl lidmaatschapsnummer hebt. 

Wedstrijdbepalingen

Bij het NK Trailrunning gelden de wedstrijdbepalingen van de Atletiekunie.

Drankvoorziening onderweg

De organisatie voorziet in verzorgingsposten onderweg. Iedere deelnemer dient zelf een beker mee te nemen. Deze beker kan gevuld worden op de verzorgingsposten. Op deze posten zijn ook fruit en andere snacks te krijgen.