Uitslagen 2023

NK Trailrunning

Dit jaar vindt het NK Trailrunning plaats bij de Zevenheuvelentrail. Er is een NK korte trail op de 28 kilometer en een NK lange trail op de 56 kilometer.
Atleten met een wedstrijdlicentie van de Atletiekunie kunnen meestrijden om de Nederlandse titel bij de mannen senioren of vrouwen senioren.

Startlijsten

Bekijk hier de startlijsten van het NK Korte en Lange Trail.

Inschrijven

De inschrijving voor het NK Trailrunning is gesloten.

Inschrijfbepalingen

Deelname aan het NK Trailrunning staat open voor

  • Leden van de Atletiekunie met de Nederlandse nationaliteit en in het bezit van een Atletiekunie wedstrijdlicentie of een NK Trailrunning dag licentie
  • Leden van hardlopen.nl met de Nederlandse nationaliteit en in het bezit van een NK Trailrunning dag licentie

 

Pilot NK Trailrunning daglicentie

Nieuw is de NK Trailrunning daglicentie. Bij deze pilot kun je als lid van Atletiekunie of van hardlopen.nl een eenmalige daglicentie afnemen waarmee je toe wordt gelaten tot de NK Trailrunning 2023. De daglicentie is niet nodig als je al een wedstrijdlicentie bij de Atletiekunie hebt.

De kosten voor een NK Trailrunning dag licentie zijn voor leden van de Atletiekunie of betalende leden van hardlopen.nl € 10,-. De kosten voor een NK Trailrunning dag licentie zijn voor leden van hardlopen.nl met een gratis lidmaatschap € 20,-. 

Als je je wil inschrijven met een dag licentie dan moet je je eerst aanmelden bij een Atletiekunie vereniging of hardlopen.nl. Je ontvangt dan een Atletiekunie lidnummer. Dit nummer kun je in de inschrijving invoeren bij hardlopen.nl lidmaatschapsnummer.

Nadat je het lidmaatschapsnummer hebt ingevoerd in de inschrijving, controleert de Atletiekunie of je ook echt een Atletiekunie of hardlopen.nl lidmaatschapsnummer hebt. Als dat zo is, krijg je daarna (waarschijnlijk na de zomervakantie) een betaallink om de kosten voor de daglicentie te voldoen.

Wedstrijdbepalingen

Bij het NK Trailrunning gelden de wedstrijdbepalingen van de Atletiekunie.

Drankvoorziening onderweg

De organisatie voorziet in verzorgingsposten onderweg. Iedere deelnemer dient zelf een beker mee te nemen. Deze beker kan gevuld worden op de verzorgingsposten. Op deze posten zijn ook fruit en andere snacks te krijgen.