Uitslagen 2023

Trailrunning Clinic

Zaterdagmorgen 29 juni nemen Hendrik Venema en Thomas Dunkerbeck je mee de paden op van de Zevenheuvelentrail. De tips & tricks die je tijdens de trailrunning clinic krijgt, bereiden je je optimaal voor op de Zevenheuvelentrail.

De training

We vertrekken vanaf Museumpark Orientalis en duiken meteen de bossen in. Rondom het museumpark zijn veel uitdagende paadjes en heuvels te vinden. Hier leer je verschillende trailrunning technieken van Hendrik Venema en Thomas Dunkerbeck. Hendrik en Thomas kennen het bosgebied als geen ander en zijn de parcourscoördinatoren van de Zevenheuvelentrail. Geen boomwortel, steile beklimming of mooi uitzichtpunt is hen onbekend. Daarnaast hebben beiden veel ervaring met trailrunning en kunnen jou helpen om je techniek op de trails te verbeteren. Denk hierbij aan lopen op oneffen terrein, bergop lopen en veilig en snel naar beneden rennen.

De clinic sluiten we gezellig af met een snack en een drankje.

Aanmelden

Deelname aan de trailrunning kost €7,-. Let op: er is plaats voor maximaal 50 deelnemers.

Geef in het aanmeldformulier aan hoeveel ervaring je met trailrunning je hebt, zodat we de groepsindeling kunnen maken op basis van trail-ervaring. 

De inschrijving voor de trailclinic is vol

Trailrunning clinic met Hendrik Venema & Thomas Dunkerbeck

Wanneer: Zaterdag 29 juni 2024

Hoe laat: 10:00 tot 12:00 uur 

Waar: Museumpark Orientalis, Profetenlaan 2, 6564 BL Heilig Landstichting

Wie: Hardlopers van alle niveaus. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt met trailrunning. Let op: Meld je snel aan, want er kunnen maar 50 mensen meedoen aan de training!

Kosten: €7,-

Vragen: Vragen over de trailrunning clinic kun je stellen via info@zevenheuvelentrail.nl