Uitslagen 2022

Laat je meenemen door de trails

Wegens groot succes geprolongeerd: de Marikentrail. Dit jaar met vier afstanden: 7 km, 12 km, 18 km en 25 km. In de omgeving van Nijmegen liggen tal van paden die vragen om een trail. Met een gevarieerd aanbod in verschillende afstanden is er voor ieder wat wils, van beginnende trailers tot de bikkels die binnen 25 km wel 700 hoogtemeters willen maken.

 

 

Praktische informatie

Krijg ik een medaille?

Bij je inschrijving kun je voor €2,00 een medaille bestellen. Als je een medaille bestelt, dan staat dit op je startnummer en krijg je de medaille na de finish uitgereikt bij de medaille-uitgifte.

Is er een shirt van de Zevenheuvelentrail?

Ja, voor de Zevenheuvelentrail is er in 2022 shirt. Dit shirt kun je bestellen bij je inschrijving. Op deze pagina vind je meer informatie over het shirt.

Hoe wordt mijn tijd geregistreerd?

Je tijd wordt bij de Zevenheuvelentrail geregistreerd door middel van een MYLAPS chip die in je startnummer verwerkt is.

Tot wanneer kan ik inschrijven voor de Zevenheuvelentrail?

De inschrijving voor dit jaar is vanaf 3 september gesloten. De boot gemist? Volgend jaar bieden we je ongetwijfeld een nieuwe kans, en in de tussentijd ben je uiteraard meer dan welkom bij een van onze andere evenementen: de NN Zevenheuvelenloop en/of Alfa Laval Stevensloop.

Krijg ik persoonlijke actiefoto's?

Ja, iedere deelnemer krijgt gratis persoonlijke actiefoto's. Die kun je na afloop in hoge resolutie downloaden. Als je bij je inschrijving hebt aangegeven dat je niet gevonden wilt worden op de persoonlijke actiefoto's krijg je geen persoonlijke actiefoto's.

Welke afstanden zijn er bij de Zevenheuvelenhike?

Bij de Zevenheuvelenhike kun je kiezen uit 7, 14, 21 en 28 kilometer.

Routes Zevenheuvelentrail

Parcours

Alle routes lopen dwars door de heuvelachtige bossen rondom Nijmegen. Onderweg beklim je de steile hellingen van de Nijmeegse heuvelrug, overwin je lastige afdalingen en geniet je van de prachtige natuur die het Zevenheuvelen-gebied rijk is. De trails gaan over smalle, onverharde paadjes. Grote kans dat je op plekken komt waar je nog niet eerder hebt hardgelopen! Je hebt de keuze uit routes van 7 km, 14 km, 21 km, 28 km én 42km. Stuk voor stuk bijzondere routes met genoeg heuvels, bossen en uitdaging. Bekijk hier hoe Susan een groot deel van hetzelfde parcours eerder verkende. Een nieuwe video van het actuele parcours volgt.

Alle parcoursen

Deelname kost:

 • € 17,95 voor 7 of 12 km
 • € 20,95 voor 18 km
 • € 25,95 voor 25 km

Inbegrepen bij deze prijs zijn: 

 • Startbewijs met tijdregistratie
 • Verzorgingsposten met water, sportdrank, winegums, food
 • Actiefoto’s die je gratis kunt downloaden
 • Omkleden in de tent op park Brakkenstein

Programma:

 • 11:30 uur - start 25 km
 • 14:30 uur - start 18 km
 • 15:45 uur - start 12 km
 • 18:30 uur - start 7 km
MARIKEN_ZATER_LRZBM-198.jpg
WhatsApp ons!